ЗА НАС

СТАРИ ВРЕМЕНА 3

Къщи за гости “Стари Времена 3” се намира на 1100 метра надморска височина, в с. Врата, махала Кабата, община Асеновград. Селото е на разстояние 26 км от Асеновград, 45 км от Пловдив и 160 км от София.

В района около къщите се намират интересни скални образувания, пещери, извори и вековни гори с богата и разнообразна флора и фауна, което го прави изключително подходящ както за спокойни разходки в тишината и чистотата на непокътнатата природа, така и за по-натоварени туристически преходи по всяко време на годината. Само на 1,5 км от него е и известният скален феномен Белинташ, който е защитена природна забележителност.

Комплексът се разпростира на площ от 2600 кв. м. Хотелската част се състои от три новопостроени къщи, построени в архитектурния дух на Родопите, но отговарящи на всички съвременни изисквания за удобство и уют. Те предлагат общо 38 места за настаняване, разделени в няколко стаи и луксозни апартаменти по следния начин:

  • Къща №1 разполага с 4 апартамента и 4 стаи
  • Къща №2 разполага с 1 апартамент и 2 стаи
  • Къща №3 разполага с 1 апартамент и 1 стая

Във всички къщи има собствени механи, както и условия за самостоятелно приготвяне на храна. Всяка една стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, локално парно, мини бар, сателитна телевизия, безплатен WI-FI достъп, а апартаментите – и с камини.

На разположение на гостите са и самостоятелен паркинг, басейн, детски басейн, детски кът, лятно BBQ и механа с капацитет 50 човека.

При предварителна заявка можем да ви приготвим агнешко,телешко или свинско чеверме и да осигурим изпълнения на живо на родопска каба гайда.

На своите гости можем да предложим и организирани походи до забележителностите на региона – Белинташ, Кръстова гора, Караджов камък, пещерата Гаргина дупка и др.

11 ГОДИНИ ОПИТ
38 ЛЕГЛА
10000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
2600 КВАДРАТНИ МЕТРА ПЛОЩ