УСЛОВИЯ

1. Пристигане и отпътуване
Стаите са на разположение след 14:00 часа в деня на пристигане. Въпреки това ние ще се опитаме да ви осигурим стая и по-рано, стига преди това да сте получили одобрение от управителя.
Очаква се гостите да освободят стаите си до 12:00 часа. Ако все пак желаете да напуснете стаята по-късно, молим да се свържете с управителя, за да провери има ли такава възможност.

2. Застраховане
Вашата резервация не включва застраховка за пътуване. Ние препоръчваме на всички да си осигурят такава.

3. Отменяне на резервацията
Собственикът си запазва правото да анулира вашата резервация в резултат на необичайни и непредвидени обстоятелства, които включват война или заплаха от война, бунтове, граждански вълнения, актове на правителството, терористични деиствия, природни бедствия, неблагоприятни метерологични условия, пожари или
други подобни.

4.Отговорности
Гостите се задължават да се държат по такъв начин, че да не пречат на останалите гости или да уронват престижа и доброто име на собственика. Управлението си запазва правото да прекрати без обещетение или възстановяване престоя на всяко лице, което не изпълнява тези условия.

5. Изгубени или откраднати вещи
Управлението на хотела не носи отговорност за възстановяването на вещи, забравени или оставени в хотела без надзор от страна на гостите.

6.Деца
Хотелът не носи отговорност за произшествия с деца, настъпили в рамките на хотела. Отговорността за детския надзор се поема изцяло от родителите/придружителите за целия им престой.
За малките деца може да се приготви по-ранна вечеря, за да сме в помощ на родителите.

7.Други гости
Собственикът си запазва правото да има и други гости, пребиваващи в хотела, ресторанта и механата, освен ако целият хотел не е резервиран.

8.НЕ Е ПОЗВОЛЕНО ВНАСЯНЕТО НА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ В РЕСТОРАНТА И МЕХАНАТА НА ХОТЕЛА !

9. Работно време за кухнята и ресторанта
Кухня: от 8:00ч до 23:00ч
Ресторант: от 8:00ч до 24:00ч

10.Кредитни и дебитни карти
Хотелът приема разплащане с кредитни и дебитни карти :VISA, MASTERCARD, Maestro, Борика и други.

11. Банкова сметка
Банка “ДСК”
ЕМ ДИ РЕЗОРТ ЕООД IBAN: BG26STSA93000026010851 BIC:STSABGSF