Стари Времена - Асеновград

Къщи за гости "Стари Времена 2" се намира на 1080 метра надморска височина, в с. Врата, махала Кабата, община Асеновград. Селото е на разстояние 26 км от Асеновград, 45 км от Пловдив и 160 км от София.

Районът около комплекса обхваща интересни скални образувания, пещери, извори и вековни гори с богата и разнообразна флора и фауна и е изключително подходящ както за дълги спокойни разходки и излети в тишината и чистотата на непокътнатата природа, така и за по-натоварени туристически преходи по всяко време на годината. Само на 1,5 км от него е и известният скален феномен Белинташ, който е защитена природна забележителност.

Самият комплекс се простира на площ от 4600 кв. м. Хотелската част се състои от десет реставрирани и построени в архитектурния дух на Родопите къщи, отговарящи на всички съвременни изисквания за удобство и уют. Те са разделени на двойни и тройни стаи и четири луксозни апартамента с общо 75 легла. Всички стаи са оборудвани със самостоятелни санитарни възли, локално парно, мини барове, сателитна телевизия, а апартаментите – и с камини. На разположение на гостите са и басейн , детски басейн, тенис корт – изкуствена трева, футболно игрище ,финландска сауна, голямо външно джакузи, летен ресторант и BBQ зимен ресторант с общ капацитет 150 места , механа, детски кът, самостоятелен паркинг. Разполагаме с две отделни и самостоятелни къщи извън комплекса със собствени механи и паркинг.
Организираме тиймбилдинги, сватби и други тържества.

Освен родопска атмосфера, гостите на комплекса могат да се насладят и на оригиналната родопска кухня – традиционно родопско чеверме, качамак, овче мляко с домашни боровинки родопски клин, пататник и станимашки сармички, както и на домашно червено и бяло вино, на прочутата станимашка малага и дори на изпълнения на живо на родопска каба гайда.
Комплексът предлага безплатен WI-FI достъп за своите гости и организирани походи до забележителностите на региона – Белинташ, Кръстова гора, Караджов камък, пещерата Гаргина дупка и др.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Facebook Забележителности
new-year

Новогодишна оферта

Поздрави от екипа на Стари Времена,
нашата новогодишна оферта е тридневен пакет включващ :
- Три нощувки , богата празнична вечеря;
- Закуска на 01.01.2017г.;
- Новогодишно парти с DJ – програма;
- Изпълнение на родопска каба гайда и певец.

Цената на възрастен в стандартна двойна или тройна стая е 220 лв.
/двудневен пакет - 170лв/, на дете от 0 до 3 години безплатно,
на дете от 3 до 12 години 95 лв.

Настаняване на възрастен в Апартамент 240 лв. /двудневен пакет в апартамент - 190 лв./

Цената е за едно лице.